Kliiniset tutkimukset Suomessa

Suomessa tehdään runsaasti korkealaatuista tutkimusta. Kansallisen neurokeskuksen tavoitteena on edistää neurotieteen innovaatiotoimintaa, tiivistää kansallista ja kansainvälistä tutkimusyhteistyötä, tuoda tutkimus näkyväksi ja helpottaa tutkimusten potilasrekrytointia.

Tältä sivulta pääset tarkastelemaan Suomessa tehtäviä aivoihin ja mieleen liittyviä kliinisiä tutkimuksia. Tiedot haetaan Clinicaltrials.gov -tietokannasta. Hakukone mahdollistaa tietojen hakemisen eri termien avulla (esimerkiksi avainsanan, tutkimusorganisaation nimen tai tutkimuksen aloituspäivämäärän mukaan) tai tutkimuksen statuksen mukaan (rekrytoiva / aktiivinen, mutta ei rekrytoiva / aktiivinen, ei vielä rekrytoiva). Huomioithan, että hakukoneen alalaidasta voit selata hakutulossivuja eteenpäin. Voit avata sivun myös uuteen välilehteen tästä.

Tutustuthan myös https://neurocenterfinland.fi/hakeudu-tutkittavaksi-kliiniseen-tutkimukseen/-sivuumme. Sivulta löydät aktiivisessa rekrytointivaiheessa olevien kliinisten tutkimusten yhteystietoja tutkimuspotilaille. Otathan yhteyttä, mikäli toivot oman tutkimuksesi lisättäväksi listalle.