I Have A Dream seminaari ja neurochallenge -tapahtuma yhdisti unen, aivoterveyden ja innovoinnin

I Have A Dream seminaari ja neurochallenge -tapahtuma yhdisti unen, aivoterveyden ja innovoinnin

I Have A Dream seminaari ja neurochallenge -tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti 30.10.-1.11.2020. Uniaiheinen tapahtumakokonaisuus sisälsi paikallisen EAKR-hankkeen loppuseminaarin sekä neurochallenge innovaatiokilpailun. ”Kansallinen neurokeskuksen osaamiskeskittymän kehittäminen Pohjois-Savon alueella” EAKR-hankkeen osatoteuttajia ovat Itä-Suomen yliopisto, Savonia ammattikorkeakoulu ja Kuopion yliopistollinen sairaala ja hanketta rahoittaa Pohjois-Savon liitto.

Perjantain seminaarissa kuulimme mielenkiintoiset asiantuntijapuheenvuorot aivoterveyteen, dataan ja uneen liittyen. Seminaariin osallistui 160 henkilöä kotikoneiltaan ja puheenvuorot toimivat myös loistavana alustuksena viikonlopun yli kestäneelle challenge-työskentelylle. Neurochallenge innovaatiokilpailuun osallistui 40 henkeä ympäri maailman tavoitteenaan innovoida ratkaisuja uneen ja hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Tuomaristo palkitsi kolme parasta tiimiä seuraavassa järjestyksessä:

  1. Dream Teasers – Dream conductor, which brings good night sleep
  2. Unsomia – Insomnia diagnosis and solution
  3. Korpia Method – Face Yoga app for relaxation

Lampimät onnittelut!

Kiitos kaikille I Have A Dream -tapahtumaan osallistuneille sekä tapahtuman yhteistyökumppaneille Nukute, Cerenion Oy, ESiOR Oy ja Health Capital Helsinki.

Tapahtuman järjestäjien blogikirjoitus luettavissa täältä.