Tutustu alueellisiin Brain & Mind verkkosivuihin

Tutustu alueellisiin Brain & Mind verkkosivuihin

Kansallisen neurokeskuksen alueelliset Brain & Mind -verkostot kokoavat aivoterveyden tutkimusta ja edistävät alueellista ja alueiden välistä yhteistyötäBrain & Mind -alueverkosto toimii Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Näiden verkostojen toimintaa esittelevät verkkosivut on nyt avattu.

Kansallisen Neurokeskuksen verkostoon kuuluu seitsemän suomalaista yliopistoa ja viisi sairaanhoitopiiriä. Kunkin alueen yliopiston, sairaanhoitopiirin ja muiden alueen toimijoiden yhteistyötä edistämään on perustettu paikallinen Brain & Mind alueverkosto. Useimmat näistä ovat nyt käynnistämässä toimintaansa ja alueen vahvuuksia ja erityispiirteistä kertovat verkkosivut on avattu. Alueverkoston yhteyshenkilöinä toimivat Anne Patana, Helsinki Brain & Mind, Anna Karjalainen, Kuopio Brain & Mind, Irja Kärkkäinen, Oulu Brain & Mind, Sari Karppinen, Tampere Brain & Mind sekä Saija Tarro, Turku Brain & Mind. Jyväskylän yhteyshenkilö aloittaa tehtävässään ensi vuonna.

Yliopistoissa ja sairaanhoitopiireissä tehtävä korkeatasoinen aivosairauksien tutkimus kytkeytyy alueverkoston kautta Kansalliseen Neurokeskukseen.